Event skapar innehåll
Få ut så mycket som möjligt av er eventinvestering. Skapa innehåll till intervjuer, filmklipp och livesändningar som ni kan använda till både intern och extern marknadsföring. För er som valt att vara partner med talartid kan presentationen brytas ner till exempelvis bloggposter, slidesshare presentationer, infographics och innehåll för sociala medier.

Innehållsgenerering före, under och efter
Materialet som ni tar fram till eventet kan marknadsföras både före, under och efter eventet. Innan eventet kan ni använda materialet som en teaser och skapa innehåll till artiklar. Under eventet kan ni förutom att föreläsa även filma, "tweeta" och livesända. Efter eventet har ni möjlighet att följa upp med intervjuer som gjordes på plats, utdrag ur presentationen eller utvalda filmklipp.

Konvertering och leadsgenerering
Den starkaste aspekten av ett event är det personliga mötet med målgruppen. Kontakterna från eventet använder ni med fördel för fortsatt marknadsföring och inbjudningar till egna event eller andra aktiviteter. Det personliga mötet och kontakten som sker på ett event kan underlätta en ingång till kunden i ett senare skede.

Kontaka Anna Nilsson om du vill veta mer om IDG:s partner- och utställarerbjudanden.

Kommande års eventkalender från IDG hittar du här