Vårt företag

Vårt företag

IDG—Insights, Intent and Engagement


IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang.

IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare till techentusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner över digitala plattformar, video, event och print i 97 länder påverkar IDGs varumärken inköp hos hela spektrumet av it-köpare.

Marknadsförare drar nytta av IDGs rika och exklusiva data. Vår insamlade information från digitala interaktioner och event formar en detaljerad bild av våra användares avsikter att genomföra it-köp.

Marknadsförare vänder sig till IDG Marketing Services för vår expertis att skapa engagerande innehåll för content marketing i olika kanaler och format.

IDG driver komplexa program som uppfyller marknadsförares globala och lokala ambitioner att leverera kampanjer med bra resultat.

Läs mer om IDG

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00